fredag 10. februar 2017

Vurderer å sende inn et bokmanus igjen...


Kjære leser!


Som jeg har antydet, har jeg hatt en
pause fra manusskrivingen en liten stund, da jeg har vært litt uinspirert og har måttet drive litt med andre ting en liten periode. Selv om jeg har blogget. Jeg er nå på full fart tilbake til skrivingen og det å tenke manus igjen, men har noen ting jeg lurer litt på. Blant annet har jeg et eldre bokmanus som ikke er nevnt her tidligere, men som er ganske ferdig skrevet, og jeg er i grunnen, når sant skal sies, ganske fornøyd med det.

Jeg tror ikke det nevnte manuset har vært til vurdering på noe forlag, ikke som jeg kan huske i alle fall, og ii hvert fall ikke så ferdigstilt som det er nå. Jeg vurderer litt frem og tilbake om jeg likevel skulle ha sendt det inn, og prøve lykken. Jeg kan ikke få noe verre enn et nei, men jeg er likevel litt usikker.

Grunnen til usikkerheten er blant annet fordi det er noen år siden jeg begynte på dette manuset og hadde selve grunnide'en, selv om jeg holdt på med det lenge. Men det er rart med det, dette manuset føles som en del av meg, en del av historien min,. Dette er likevel noe ganske annet enn de andre manusene mine, det har kanskje flere likhetstrekk med ting jeg har gitt ut allerede.

Jeg kjenner det krible litt i fingrene nå etter å ta tak i dette igjen, men jeg er fremdeles litt usikker. Jeg føler at fallhøyden kan være litt stor, og kanskje på en litt annen måte enn du kanskje tenker deg. Som du skjønner er jeg litt i tenkeboksen, og derfor synes jeg ikke at jeg kan si så mye mer om selve manuskriptet. Jeg har helt klart ikke tatt noen endelig avgjørelse på dette enda.Det er nok mange forskjellige grunner til at jeg ikke har sendt akkurat dette manuset til forlag, men å gjøre det nå, er det spesielt lurt da? Litt usikker...


Ok, men da har jeg noe å tenke på noen dager eller noen timer. Har du et godt råd?

(Dette blogginnlegget ble første gang publisert på Gro Jeanettes blogg om skribentliv og helse 09. januar 2017.)


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar