torsdag 26. mai 2016

PC er endelig oppe og går igjen etter datakrasj.

Fredag den trettende mai, altså dagen etter mitt forrige blogginnlegg her på ULFF-blogger, så jeg for meg en ganske rolig ettermiddag med skriving og blogging, men hva fikk jeg servert? Jo; Pc-en var i ustand og forsøkte å reparere seg selv! Underveis fikk jeg høre at noen av programfilene vil bli slettet, men heldigvis ikke personlige filer. Dermed brukte jeg kvelden til å;


1.) Gjøre så godt jeg kan ut i fra det Pc-en ba meg om å gjøre
2.) Trygle og be til høyere makter
3.) Håpe på et under
4.) Forsøke å reinstallere programmer som var blitt slettet.
5.) Forsøke å holde hodet kaldt og bite tennene sammen


Heldig vis hadde jeg noen av CD'ene som hørte til programmene, men jeg hadde ikke alle, så dette har tatt tid!


Den ene mailkontoen er i orden, men ikke den andre. Snodige greier. Men når det gjelder mailen får jeg heldigvis lest mail andre steder.
Jeg ville jo så gjerne får alt i orden her snart. I går greide jeg endelig å fikse opp i noe teknisk som jeg ikke trodde jeg skulle greie, og sånt kan jeg like :-) Nettsiden til ULFF har hele tiden ligget på nettet, men jeg fikk ikke oppdatert den på en ukes tid, før jeg endelig fikk den i orden i går. Det var en stor lettelse! Etterpå fikk jeg endelig lagt ut medlemmers nye tekster på nett.


Det eneste som har virket hele tiden er internett, og det gir jo absolutt et stort pluss i margen.
Men når man vet det er så mange konkrete ting som må fikses for å komme videre, er det ikke så lett å være kreativ og konsentrere seg om annen skriving.

Men som sagt, PC-krasjet mitt var fredag den 13, så der lå vel forklaringen til hele problemet.. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar