torsdag 7. januar 2016

Skrivekonkurranse-fristen nærmer seg!

Kjære leser!

Jeg ser det er en stund siden siste innlegg her på ULFF-blogger. Etter utlysningen av skrivekonkurransen i ULFF før jul syntes jeg det var greit å la akkurat den posten få ligge på toppen en stund, for at folk skulle se den. Etterpå har vi hatt en lang juleferie. Riktig godt nyttår, forresten! Håper at alle har det bra i det nye året, og at flere av dere har latt dere inspirere av konkurransen! Du er kanskje godt i gang med den? Det er nå kun noen få dager til innsendingsfristen. Husk å lese reglene nøye, etter som vi har flere kriterier for å delta.


Jeg tror dette blir et fint år for ULFF, og jeg ganske sikker på at jeg personlig også vil finne større inspirasjon og ro til foreningen i 2016 enn det siste halve året. 2015. Fjoråret var et ganske travelt år for undertegnede på grunn av deltakelse som medforfatter i en bokutgivelse. Arbeidet med mitt kapittel i boken er ferdig, nå gjenstår kun siste finpuss hos redaktøren og forlaget.


De fleste av dere vet vel at ULFF's oppdateringer fra Twitter automatisk kommer inn på ULFF-blogger? For å vise at du er aktiv, må du gjerne svare på Twitter-oppdateringer, så skal du se at det straks kan bli litt liv! Jeg vil også legge til at ULFF åpner offisielt etter juleferien på mandag, og at innsendingsfristen for skrivekonkurransen går ut på tirsdag. Blir du med?


Lykke til, og riktig godt nytt år!Likte du denne bloggposten? Del den gjerne med andre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar