torsdag 15. oktober 2015

Gratulerer med vel overstått jubileumsdag!


Kjære medlemmer av Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF), følgere av ULFF-blogger og øvrige lesere!

For det første: Gratulerer med 14 års-dagen til ULFF som var nå i dag! Og jeg er lei for at jeg ikke har rukket å skrive en bloggpost tidligere, satte bare en kort hilsen inne på interngruppa vår på Facebook. Jeg har hatt det veldig travelt, og legger meg helt flat og beklager at jeg ikke rakk alt jeg skulle når det gjelder blogging i dag. Heldig vis var det jo ikke noen rund dag, men årsdager er vanligvis noe jeg prioriterer høyt!

Jeg har jobbet iherdig og vært veldig inspirert et par dager nå, har holdt på med et prosjekt jeg forsøkte å få til, men måtte gi meg så og si på målstreken. Det var fordi jeg manglet noen detaljer, som jeg ikke var riktig klar over at jeg trengte. Men jeg lærte masse, og kan helt sikkert bruke en del av det senere! Egentlig var jeg ganske optimistisk altså, men sånn er det. Det er ikke alltid ting går helt som planlagt! Men jeg skal ta opp igjen den tråden senere!

Jeg vil ellers si at det er flott at dere sender inn eksterne lenker til den interne Facebook-siden vår, det kommer innimellom veldig gode forslag til ting man kan være med på der, alt fra eksterne skrivekonkurranser til gode skribentideer. Om du ikke vil legge ut ting selv, er det bare å sende det over til meg så skal jeg se på det og få lagt ut det som passer hos oss.


Håper at alle har det bra, og at vi greier å få til et medlemstreff om ikke så lenge! Nå som jeg ikke er så opptatt lenger skal jeg hive meg rundt og se på kalenderen :-)

Hvordan har din dag vært?

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar