onsdag 4. mars 2015

Står du på de riktige litteraturlistene?

I forrige bloggpost Klubben - en nostalgisk tidsreise ble jeg litt personlig og tok deg med på en reise tilbake til mine foreninger og den type interesser i oppveksten min, som til slutt førte frem til oppstarten av Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF).

Den siste tiden har det blitt en del medlemsoppdateringer på nettsiden samt kontorarbeid, men mindre fellesaktiviteter. Det må vi få en forandring på. Det er selvsagt nyttig med nettoppdateringer også altså, og spesielt viktig for de som bor så langt unna at de ikke får mulighet til å delta på våre treff i Oslo! Men nå blir det nok noen treff fremover.

Hvordan er det forresten med dine nettoppdateringer? Er nettområdet ditt hos ULFF oppdatert? Det kan godt hende, det er flere av våre medlemmer som er nøye med å oppdatere innimellom. Og du vet vel at vi har lister over de siste medlemstekstene, de siste presentasjonsoppdateringene og de siste større utgivelser? Du finner alt dette lenket fra forsiden til ULFF. Hvis du har utgitt bok og er medlem hos oss, bør boken din (den siste, hvis du har flere) stå på listen over de siste større utgivelsene. Gjør den det?

Har du forresten egen blogg? Du vet vel at ULFF-blogger gjerne lenker til medlemmenes skribentblogger, i tillegg til at du kan blogge hos oss også?

Ha en flott dag :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar