lørdag 21. mars 2015

På forfatterforedrag - i beste mening :-)

Foto: Mona Haukaas.
I går var et par av oss i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) på forfatterforedrag.  Anledningen var forfatter Benedicte Meyer Kroneberg i samtale med sin redaktør, om hennes siste roman I beste mening. Arrangementet fant sted på forlaget Cappelen Damm.


Jeg syntes arrangementet så hyggelig og interessant ut, da jeg fant det på nettet for en ukes tid siden, og foreslo dette som en forfatteraktivitet vi i ULFF kunne dra på. Jeg nevnte så vidt noe om dette i forrige blogginnlegg.

Tanken var at dette kunne være relevant for oss, og virke inspirerende og motiverende for egen skriving. Man kan jo drømme seg bort og tenke på hvordan det vil bli med vår egen signering av bøker i fremtiden…

 
Jeg møtte Mona et kvarter før arrangementet startet. Og det var en hyggelig litterær aktivitet på en fredagskveld, med god velkomstdrink og medfølgende potetgull, og salg av mer drikke i baren. Joda, dette så lovende ut. Det tok kanskje litt lang tid før arrangementet faktisk kom i gang, men det må en kanskje regne med på et slikt arrangement for å bygge opp stemningen?

Foredragssalen var ganske så full, og det ble sagt at forfatterens nærmeste familie og venner også var kommet langveisfra. Det var også boksignering og boksalg, som seg hør og bør på en slik kveld.

Så ja, da at arrangementet var ferdig, visste vi fra ULFF at det bare var å komme seg hjem og drømme og arbeide videre mot egen utgivelse og bokarrangement…


Saken er også omtalt på nettsiden til ULFF.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar