lørdag 28. mars 2015

God påske til deg fra ULFF!

Vi er kommet frem til påskeferien, håper at starten på den har vært fin så langt! Sist fortalte jeg om at noen av oss fra styret i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) var på et forfatterforedrag. Det er inspirerende å gå på sånne arrangementer, man får så mye inspirasjon og et aldri så lite dytt i riktig retning!

Fremover kommer det til å bli litt mindre fokus på styremøter, og mer fokus på felles medlemstreff. Innimellom er det sunt å variere litt og se litt på rutiner og innhold. Lyst til å være med i ULFF? Sjekk om du fyller kriteriene, og send inn en presentasjon av deg selv der du forteller litt om skrivingen din! Og jeg utfordrer deg til å prøve å overgå deg selv litt, og skrive en ikke alt for lang, men god presentasjon du er superfornøyd med!

Jeg tenkte jeg skulle forsøke å bruke litt av påsken til å få lest litt, for en gangs skyld. Har du lest noe i det siste som du vil anbefale til andre, eller har du leseplaner i påsken, du også? Eller blir det skriving? Uansett vil jeg ønske deg en riktig god påske!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar