tirsdag 3. februar 2015

Inspirasjon fra aktive medlemmer!

Februar allerede? Ja, faktisk! Sist jeg oppdaterte ULFF-blogger, fortalte jeg litt om januar måned som skiller seg litt ut fra de andre månedene i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF).

Men nå har vi lagt januar bak oss. De siste dagene har gått med til å maile en del frem og tilbake med et par av medlemmene, og å oppdatere nettsiden litt med nye tekster og presentasjonsoppdateringer. Det har ikke manglet på egen skriving heller; jeg har sendt inn en tekst, og det er faktisk blitt skrevet en artikkel om meg også, i forhold til min personlige bokskriving. Det jeg er aller mest spent på når det gjelder egen skriving akkurat nå, er hva slags tilbakemelding jeg får på den innsendte teksten. Jeg kommer forhåpentligvis tilbake til det, ellers så er det bare å spørre om en stund :-)


Men tilbake til ULFF-blogger! Jeg vil benytte anledningen nå til å ønske velkommen til nye følgere og bloggkommentarer i dag! Veldig fint å se at vi blir flere her inne! For de som er medlemmer er det bare å lage seg en egen profil her!


Jeg ser det er flere i ULFF som er aktive på skrivefronten nå, og det er så gøy å høre om! Både i mail jeg får tilsendt og i oppdateringer på nettside osv. Her om dagen fikk jeg oversendt en masse spørsmål i en mail, og det synes jeg er kjempeflott! Ikke bare får vedkommende (forhåpentligvis) svar på det de lurer på, men det inspirerer også meg å se at medlemmene er ivrige, og får meg til å planlegge ut i fra de tilbakemeldingene jeg får. Helt topp! Bare fortsett med det! Nå skal jeg tilbake til mailene som venter for å svare et av medlemmene.

Vi høres :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar