mandag 22. desember 2014

Spennende med nye blogginnlegg og medbloggere i førjulstiden!

Takk for nye, flotte blogginnlegg på ULFF-blogger! Veldig hyggelig å se at styremedlem Mona er blitt så aktiv på bloggen til Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF), og har skrevet flere interessante innlegg! Jeg likte spesielt godt dagboknotatet! Men fordi det visst ikke har en tittel plassert i tittelfeltet, får jeg ikke lenket til det her. Men det var et godt innlegg, og dagboknotater fenger ofte. Et tips er å løfte dagbokoverskriften opp i tittelfeltet. Som sagt har hun skrevet flere andre gode poster i det siste også; bla gjerne litt tilbake på bloggen om du ikke har sett dem!

Det er fremdeles førjulstid, og bare to dager igjen til selve julaften! Håper at alle har det bra og er i rute med juleforberedelsene sine. Men husk å puste litt innimellom også, da! Det var som sagt en veldig hyggelig juleavslutning vi hadde, jeg synes juleavslutningene i ULFF pleier å være ekstra koselig, med litt førjuls-sus over det hele.


Til slutt vil jeg si til dere som er medbloggere i ULFF (som har laget seg en profil på ULFF-blogger); Blogg, blogg, blogg! :-) Og en ting til; Jeg vil anbefale at man som medblogger også setter seg som følger av bloggen. Det er flere grunner til dette. Hvis du for eksempel har en personlig blogg i tillegg, er det da lettere å holde styr på hvilken av bloggene dine som sist ble oppdatert om du står som følger av begge, dessuten trenger jo bloggen til ULFF flere følgere.

Konklusjonen er, at flere følgere (og gjerne også flere aktive skribenter av ULFF-blogger) står på ULFF's ønskeliste:-)

Og du; Deltakelse i skrivekonkurransen anbefales!

Da vil jeg ønske både medbloggere, medlemmer, følgere og øvrige lesere en riktig god jul!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar