tirsdag 2. desember 2014

Planlegging av juleavslutning, og eventuelt endring av denne bloggen.

Vi er allerede kommet inn i julemåneden desember, tiden går jammen fort! Jeg har akkurat sittet i et meget effektivt og kort styremøte, pr. telefon denne gangen. Det dreide seg for det meste om å finne en konkret dag til førjulsfeiringen i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF). Vi har to forslag til steder i Oslo på blokken, og en konkret dato. Nå skal jeg sjekke litt de to restaurantene om hvordan det ligger an med bestilling nå i førjulstiden.


Vi har som du sikkert vet satt i gang både en skrivekonkurranse og et lite fotoprosjekt. Skrivekonkurransen er den tradisjonelle konkurransen vi alltid har i romjulen, den er premiert og ender også opp på nettsiden og i sosiale medier. Vi håper dette er midt i blinken for deg, og at du bestemmer deg for å delta! Les kriteriene, og ta tastaturet fatt!

Fotoprosjektet er egentlig en litt uhøytidelig happening i forbindelse med foreningens tidligere utgitte bok Desember, Du bidrar om du har lyst, anledning og inspirasjon til det. Dette er ikke en konkurranse, og dermed ikke premiert, bare julemoro! Men du risikerer å få fotoresultatet ditt trykket både på nettsiden, bloggen og i sosiale medier!


På styremøtet i dag snakket vi også litt om ULFF-blogger, vi ønsker oss veldig flere bloggere av skrivende medlemmer, også utenfor styret. Vi har en del lesere, ser jeg, også utenlands! Det fins medbloggere i ULFF, men de er ikke mange. Jeg sitter med et forslag, om at hvis ikke det blir mer aktivitet på selve bloggen vår, så kanskje den bør gjøres om til en blogg kun for styret. Er du enig?

Hvis du ikke er enig med meg; Gi bloggen litt liv! Ikke nødvendigvis ved å skrive lange innlegg med en gang om du ikke vil det, det går også an å kommentere innlegg, dele innlegg, like innlegg. Og du, kommentere, like og dele kan du gjøre selv om du ikke er et medlem i ULFF!På forhånd tusen takk :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar