onsdag 24. desember 2014

Dagbok Julaften

Ikke vet jeg hva jeg skal skrive om i dagboken i dag.  Kanskje den pepperkaken jeg nettopp knasket i meg ?  Gaven jeg ikke har kjøpt ennå ?  De siste forberedelsene som må gjøres, før selve julen senker seg  over oss ? Om hvor mange det er på Gulskogen Shoppingsenter ?  Menneskene jeg har kjær og gjerne skulle tilbringe mer tid sammen med ? Julekortene jeg ikke har fått ?  Det er mange ting som er aktuelt for en slik dag.  Kanskje det som er viktigst er å kunne glede seg overlivet ?  Jeg skriver ikke sammen med de en ha kjær for det er ikke alle som er sammen med disse i dag, men det kan være en gledens dag for det.  Skal jeg holde meg til fakta ? Skal jeg beskrive hvordan jeg har pyntet eller jeg skal beskrive lukter, smaker og følelser ?

Utdrag fra dagboken morgen  06:21
Det står fire utente lys på salongbordet.  Advendtstiden har ikke vært feiret i dette huset.  Her blir det alt på en gang, nesten alt, for jeg har jo gjort juleforberedelser.  Pakkene og kortene som jeg har sendt håper jeg er til glede for dem som har fått dem.  På julekortene jeg sender skrive jeg dikt.  Vanligvis ikke selvkomponerte, men dog ett par ord til ettertanke.  Det var disse to julekortene jeg savnet i år.  I 15 år har jeg fått julekort fra disse to venninnene mine og i år har ikke kortene kommet  i min postkasse.  Jeg lurer på om det er en grunn for att de kanskje ikke er sendt.  En redsel for att det er noe negativt ved meg kommer inn i meg.  Jeg vil ikke bli venneløs, så hva kan grunnen være for att de ikke er komt i år ?

2 kommentarer:

  1. Jeg er imponert over hvor ivrig du er blitt på å blogge, kjempegøy at du bruker ULFF-blogger. Dette med dagbok er spennende, bloggpostene dine er midt i blinken! Du bruker bloggen akkurat slik den var tenkt da den ble opprettet, hurra! Og fortsatt riktig god jul!

    SvarSlett
  2. Takk det var hyggelig å høre.:) Det er spennende å se att det er noen som leser det jeg skriver. Jeg håper jeg for blogget litt hver uke, for nå har jeg bestemt meg, så for vi se hvor lenge det varer.

    SvarSlett