onsdag 15. oktober 2014

Tretten år med ULFF - Gratulerer med dagen!

Da skriver vi 15. oktober, og vi er kommet til jubileumsdagen i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)! Riktignok har vi ikke laget noen happening med utespising etc. i år, sånn som vi ofte har gjort tidligere år. Men en skal aldri si aldri, det kan godt tenkes vi lager en sammenkomst i Oslo snart om det er stemning for det. Les for øvrig forslag til skriveøvelse lenger nede i innlegget!


Vi runder tretten år med ULFF, og det er flott å ha tilbakelagt så mange år! At ULFF har rundet så mange år var aldri noen selvfølge. Det er mye arbeid å holde hjulene i gang, forsøke å holde på interessen, og sette i gang nye aktiviteter.


En av de største nyhetene dette året, er helt klart ULFF-blogger. I tillegg har vi noen nye medlemmer dette året, og en ny styresammensetning. Vi har også vært på litt flere eksterne arrangementer dette året enn tidligere, derav både bloggkurs og forfatterforedrag, for å nevne noe. Hvis du lurer på hva som skjer i ULFF, har vi mange sosiale medier du kan følge med på, i tillegg til nettside og blogg. Vi sender fremdeles ut mail om konkrete arrangementer om viktige beskjeder, men mye går også via sosiale medier:-) Imidlertid er det fremdeles sånn at det er fint om tekstinnsending eller konkrete ting du gjerne vil ha svar på sendes pr. e-post, da det er lettere å organisere alt sammen om man har viktige beskjeder og nettoppdateringer på et sted.


De av leserne som ikke er medlem hos oss kan også gjerne kommentere på ULFF-blogger. Vi har den siste tiden fått tilsendt noen kommentarer fra ukjente med reklamelenker i, og slikt blir dessverre slettet.


Da håper jeg at alle får en super jubileumsdag 15. oktober - bruk den veldig gjerne til et skriveprosjekt eller bloggen vår!
Om ikke lenge er det tid for vår årlige skrivekonkurranse rundt juletider. Det er bare å glede seg :-)


En liten skriveøvelse på tampen her; Hvem av medlemmene skriver årets beste jubileumsdikt? Få med noen av ordene ULFF og jubileum/jubileumsdag/bursdag. Send det gjerne inn hvis du føler deg kallet og har inspirasjon til det :-)


Gratulerer med dagen!


Likte du dette innlegget? Del det gjerne med andre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar