lørdag 13. september 2014

Møte med redaktørene.


I forrige blogginnlegg fortalte jeg fra den første dagen min på Oslo bokfestival, der jeg var på et utrolig interessant foredrag. Det var på kveldstid, og fordi det ble ganske intenst og var såpass spennende, var jeg forståelig nok litt sliten da jeg kom hjem etter en begivenhetsrik kveld.

Det foredraget jeg hadde sett meg ut i dag, og som jeg mente at jeg selv (og helst mange flere fra ULFF) absolutt burde reise på og finne ut hva var, var noe som het "Lunsj med redaktørene". En redaktør fra hvert av de fire største forlagene skulle være tilstede. Jeg syntes kanskje det hørtes litt seriøst ut, ja kanskje til og med en smule skummelt? Men jeg fant snart ut at det ville jeg jo aldri få vite om jeg ikke dro dit!

Jeg ankom da de var i ferd med å avslutte foredraget som hadde vært før det jeg skulle på, så jeg hadde god tid. De fire av landets største forlag; Gyldendal, Aschehoug, Cappelen Damm og Vigmostad og Bjørke, hadde laget et foredrag om prosessen for bokutgivelse, og til slutt svarte de på spørsmål fra salen. Uhyre spennende forelesning, midt i blinken for meg som virkelig lurer på hvor manuset mitt vil ende opp som ferdig bok til slutt, etter alle de rundene jeg har hatt! Veldig glad for at jeg valgte å dra på akkurat dette foredraget! På bildet øverst i innlegget ser du de fire representantene fra forlagene, med skilt som fortalte hva de heter og hvilket forlag hver av dem var fra.

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar