fredag 13. juni 2014

Sommerferie i ULFF.

Vi i ULFF - Unge Lovende Forfatteres Forening har nå tatt ferie fra medlemsmøter og styremøter.
Selv om selve medlemstreffene tar ferie, er det likevel bare å sende inn medlemstekster til nettområdet ditt som vanlig, eller andre oppdateringer, bildeutskiftinger eller annet. Er for eksempel presentasjonen din fremdeles akkurat sånn som du vil ha den? Bare send oppdateringer, vi oppdaterer med jevne mellomrom i ferien også.

Det gjøres også oppmerksom på en liten endring på nettsiden. Det som før het "Sammenkomster", heter nå Aktivitet. Aktivitet rommer ikke bare sammenkomstene i ULFF, men det meste av det vi driver med, bortsett fra rene styresaker. Både konkurranser og kontakt med media er tatt med og samlet i en større helhet. Vil du likevel kun lese om konkurranser, fins fremdeles underkategorien Konkurranser som en egen side slik du kjenner den fra før, inntil videre i allefall. Sammenslåingen var et resultat av ønsket om å skape et større helhetsbilde av det vi driver med og bedre oversikt, ettersom vi jo driver med mye mer enn bare medlemstreff i Oslo! :-)
Du er også hjertelig velkommen til å bruke ULFF-blogger og de andre sosiale mediene våre på Facebook og Twitter. Og du, vi venter på en nyhetssak om ULFF, tenker den er like om hjørnet, så følg med:-)

Riktig god sommerferie!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar