onsdag 19. mars 2014

Har du klatret på tekst-klatrestativet til ULFF i det siste?
De aller siste publiserte tekstene hos ULFF ser du her.
(Foto: Gro Jeanette Nilsen.)
I kveld har vi fått inn nye dikt fra et av våre medlemmer. Nettsiden til ULFF er derfor oppdatert med de siste tekstene. Det er ikke sikkert tekstene som er gjengitt her er så lette å lese, ettersom dette bare er et bilde, hentet fra denne siden, slik den ser ut akkurat nå. Men det er utrolig gøy å få inn mail fra medlemmer som forteller at det er første gang de prøver seg på en sjanger, der man skulle tro at de har drevet med den lenge!

Jeg la tidligere i kveld ut en printscreen av listen over de siste publiserte tekstene som er kommet inn til ULFF. Det jeg ønsket, var å forsøke å inspirere litt til videre skriving og tekstproduksjon. Det hjalp tydeligvis, ettersom jeg fikk inn respons med en gang! Sånt er moro. Utsnittet av listen jeg la ut var imidlertid begrenset til 2014, så det var bare dette årets tekster som kom med. Jeg kuttet akkurat der med hensikt, for å vise litt av aktiviteten kun fra i år.

Send gjerne inn nye medlemstekster! Noen sender inn flere tekster til publisering på en gang, da er det kun en av dem som er nevnt på listen. Jeg gjentar at det altså er kun siste leverte tekst fra hvert medlem som er tatt med på listen. En person kan altså ha levert 10-20 tekster allerede i år, men kun en av tekstene til vedkommende er representert på akkurat denne oversikten.

Er du medlem i ULFF - Unge Lovende Forfatteres Forening, og har lyst til å klatre på listen, så vet du kanskje hva som må til?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar