lørdag 8. februar 2014

Velkommen!
Litt om meg:

Hei, velkommen til min blogg på ULFF sine sider. Mitt navn er Stein Erik aka. Lucas Engam. Jeg er 25 år gammel og studerer litteratur og psykologi på fritiden, jeg er også styremedlem i ULFF.

Hva denne bloggen handler om:

Poenget med denne bloggen er at jeg som skribent skal formidle mine egne tekster og tanker rundet det å skrive. Det kommer til å komme flere tekster fra meg etter hvert, når jeg føler de er klare.

Skriving er og har alltid hvert en terapi for meg:

 Skriving er en terapi og trygghets følelse jeg har hatt siden ti årsalderen. Hver gang jeg setter meg ned for å skrive er det som en ny verden åpner seg for meg. Det er ett sted hvor jeg ikke føler meg dømt, og kan være meg selv 100% via teksten.

Mine indre ønsker:

Jeg har ikke sendt inn tekster til forlag ennå, selv om jeg har tre diktsamlinger og én novellesamling i skuffen. Er det som frykten stopper meg ifra å sende det inn til ett forlag.
Mitt aller største ønsker er å kunne hjelpe andre via mine tekster, dette er mitt indre ønske som gjør at jeg brenner for litteratur. Tanken på at jeg som enkeltindivid kan røre et annet menneske av mine egne ord kan nok ikke beskrives.

Gi tips og råd:

I denne bloggen ønsker jeg  å gi anmeldelser fra bøker jeg har lest. Prøve mitt beste for å formidle kunnskaper om litteratur og skrivekurs jeg har vært på.Dagens spørsmål:

Så, fortell medforfattere hva liker du å skrive?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar