torsdag 6. februar 2014

Takk for nye bloggbidrag:-)

Så fint at et av våre medlemmer har kastet seg ut i det og tatt bloggen i bruk, supert! :-) Man velger jo selv hva man publiserer her, så lenge det har noe med egenprodusert litteratur å gjøre. Det kan gjelde egne skjønnlitterære tekster, men det kan også være vanlige blogginnlegg om litterære aktiviteter, a'la "dagboknotat" fra skrivebordet ditt eller liknende. Takk til deg som publiserte!

Hvis noen av medlemmene vil ha tips når det gjelder tekstutseende, bruker jeg personlig vanlig størrelse på teksten, og skrifttype Arial på egne tekster. Andre medlemmer behøver slett ikke dette, men et tips er å bruke samme tekst på alle dine egne innlegg, sånn at det blir en rød tråd i dette. Som sagt, det er bare tips jeg har plukket opp og formidler videre. Ellers bruker jeg helt vanlig overskrift uten å justere noe på dette. Dersom du kopierer over teksten fra Word eller et annet program, er det lett for at overskriften blir liggende både som markert overskrift på bloggen men også inne i selve hovedteksten. Da kan det lett bli overlapping ved at overskriften står to ganger.


Dette med flere bloggforfattere på en og samme blogg, ser ut til å bli både variert og spennende. Jeg har ikke selv prøvd dette tidligere, så det er helt sikkert mye å lære av prosjektet! Det er utrolig gøy å se at interessen for bloggen stiger! Takk for at dere har begynt å ta den i bruk, folkens, nå føles det ikke så ensomt her inne lenger:-)

Stå på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar