mandag 13. august 2012

Novellekonkurransen i ULFF sommeren 2012.

Konkurransen lød som følger:

Tema: ”Det var den sommeren”. Dette behøver på ingen måte være tittelen, bare et tema og en arbeidstittel. Det behøver ikke handle om inneværende sommer, heller ikke sommeren i fjor. Det kan være en oppdiktet sommer om du vil.

Du avgjør også om det er en novelle om glede, sorg, forventning eller rett og slett bare sommer. Velg tittel selv.

Sjanger: Novelle.
Andre kriterier: Nøkkelord som skal være med i novellen: Sommer, ferie, solstråle(r), skribent(-er).


Premie.Du kan velge mellom følgende bøker;

1) ”Bare en datter” av Sarita Skagnes. Pocketutgave, signert av forfatteren.
2) ”Tråkk ikke hunden på hårene” av Grete Kvelstad. (ikke signert)
Hvis du ikke kjenner til disse forfatterne fra før, anbefales det å Google dem. Begge er prosjektkontakter av ULFF. Sarita Skagnes deltok også på ULFF’s tiårsjubileum i oktober 2011 som ekstern gjest.

Dersom du mot formodning skulle ha begge disse bøkene fra før, må du gjerne velge ULFF’s dokumentmappe i stedet (Men den har du kanskje også?)Vinnernovellen vil selvsagt bli publisert på vinnerens nettområde og komme som hovedoppslag på Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) sin nettside, samt sosiale medier. Konkurransen er individuell, det betyr at medlemmer ikke kan sende inn et samarbeide.


Premien vil KUN deles ut hvis bidragene holder mål og følger de kriterier som er gitt. Hvis det ikke kommer inn noen bidrag som oppfyller kravene, kan konkurransen annulleres. Det kåres en 1., en 2. og en 3. plass, men det er kun 1. plassen som premieres.

Tittel.

Tittelen er også med i prosessen. Ikke kall novellen f.eks. "Anne" – ”Anne” sier absolutt ingen ting om hva man kan forvente å finne der, annet enn at novellen er skrevet om eller for Anne. En tittel med kun tittelen ”Sommer” anses heller ikke som veldig kreativt. Finn en tittel du synes passer!


Innleveringsfrist.
Fristen er 1. august 2012. Det vil ikke bli gitt forlenget frist (Så sant ikke det er helt spesielle grunner som krever dette). Innlevering og eventuelle spørsmål sendes til leder.

Hvis sittende styremedlemmer i ULFF ønsker å levere bidrag, er de velkommen til dette, men de kan ikke delta i selve konkurransen og premieres.

Konkurransen er åpen for både voksne og ungdom i ULFF (Eksisterende medlemmer).

Lykke til!

Vennlig hilsen styret
v/ Gro Jeanette Nilsen
Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)
www.ulff.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar