torsdag 12. januar 2012

Utsatt frist på litteraturbloggkonkurransen!

Kjære følgere!

Håper at alle har det bra i det nye året ;-)!

I februar/mars utlyste vi i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) en bloggkonkurranse, som skulle pågå resten av 2011, og avgjøres i januar 2012. Konkurransen gjennomgås nå, og det som kommer frem er at det er veldig varierte resultater der. Noen sender mail for å melde på sin blogg, men glemmer at de må registrere seg som følger av ULFF’s konkurranseblogg for å delta. Andre sender mail og registrerer bloggen sin, men glemmer å holde bloggen ved like, slik at den ikke er oppdatert på mange måneder. En tredje gruppe melder på sin blogg, men skriver ikke om litteratur og kultur i det hele tatt, men helt andre interesser som sport etc.

Vi sitter altså med en litt mangelfull konkurranse. Det vi har fått inn er spennende lesning, men som sagt hadde det vært flott med flere fullgode påmeldinger. Det jeg vil foreslå, er at de som ønsker å delta leser gjennom konkurransereglene om igjen, og vi utsetter fristen til 15. januar.

Vi i ULFF syntes dette var et spennende prosjekt, og er innstilt på å lenke til litteraturbloggene fra medlemmenes nettområder, uansett om de vinner konkurransen eller ikke, så sant det dreier seg om en litteraturblogg som har en porsjon med skriving i seg. For ytterligere opplysninger, bla tilbake i denne skribentbloggen, eller ta en titt på det som står om konkurransen på http://www.ulff.com/

Håper på enda flere påmeldinger, og takker for tålmodigheten til de som venter ;-)

Vennlig hilsen Gro Jeanette i ULFF.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar