onsdag 2. mars 2011

Skribentblogg - her er utlysningsteksten!

Vinn skribentbloggkonkurranse!

Er du en blogger? Eller har du lyst til å bli en? Da er dette konkurransen for deg! Det hele arrangeres av oss i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF). Du behøver ikke engang ha blogget før for å delta, men starte med dette akkurat nå! Her er det bare å kaste seg utpå, ta det gjerne som en utfordring!

Ti års jubileum - stor konkurranse!

ULFF vil i oktober 2011 fylle 10 år, og konkurransen er laget som en langsiktig sak, blant annet for å markere jubileumet. Vi tror denne konkurransen kan bli spennende og engasjere på en helt ny måte! Håper at du vil finne den inspirerende og morsom, ettersom du kan bruke mye av deg selv og farge den med din egen personlighet over tid! Konkurransen er altså en bloggkonkurranse. Du kan, så sant kriteriene er i orden, bruke din egen blogg som du har fra før, og gjøre de tilpasninger som kreves i kriteriene, eller du kan opprette en helt ny blogg for konkurransen. Både nyopprettede og gamle blogger må fysisk meldes på via e-post for å komme med i konkurransen.


Annerledes konkurranse enn tidligere.
Konkurransen er spesiell på flere måter. Vi har for det første aldri utlyst en bloggkonkurranse før. I tillegg er dette en veldig langsiktig konkurranse, som faktisk skal pågå hele resten av året 2011! Det er viktig at du leser nøye igjennom konkurransen, så du får med deg viktige detaljer, ettersom vi har satt flere kriterier. Oppgaven er for deg som enten skriver din egen blogg, eller har lyst til å lage en og delta i konkurransen. Vi ville gjerne finne på noe helt nytt i forbindelse med foreningens ti års jubileum.

Les mer her - og les vedtektene nøye;
http://www.ulff.com/html/konkurranse_utlysningstekst2011.htm

2 kommentarer:

  1. Så kult initiativ! Gleder meg til å se utviklingen videre:)

    SvarSlett
  2. Tusen takk, Johanne! Konkurransen vil pågå hele året, og som du ser er det ikke påmeldt så mange enda. Det er bare å tipse andre som eventuelt kunne være interessert:-)

    Det er selvsagt også mulig å være med i ULFF ved innmelding på vanlig måte, hvis man skulle ønske det.

    Lykke til med bloggen din og med konkurransen! Vi forventer oss mye kreativt og spennende i tiden fremover!

    SvarSlett