torsdag 9. februar 2017

Flere skriver på større prosjekter.

Kjære leser!

Beklager stillheten på ULFF-blogger den siste tiden. Det skyldes dels mye arbeid med min personlige blogg, og dels litt liten aktivitet innad i ULFF den siste tiden.

Vi er flere som egentlig er aktive på skrivefronten, men enkelte melder tilbake at de skriver på større prosjekter og har derfor ikke noe konkret å sende inn til publisering på nettsiden til ULFF for tiden. Andre sier at de skriver litt lite akkurat nå, og akkurat det går jo litt i perioder. Det er vel det som er å være i en skriveprosess! Man kan ikke være like aktiv alltid! Egentlig har det vært litt lite manusskriving hos meg også den siste tiden, det har aller mest blitt personlig blogging.


Et lite tips til de av medlemmene som skriver lange tekster; Du kan selvsagt gjerne publisere et utdrag fra teksten din på nettområdet ditt på nettsiden, eller på bloggen til ULFF, men husk å markere tydelig at det er et utdrag fra manus.


Uansett, håper at alle har det bra og at skrivedrømmen og skriveånden er intakt! Og til deg som arbeider med noe på skrivefronten akkurat nå;  Fortell oss gjerne om det :-)


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar