torsdag 8. september 2016

Skal ULFF-blogger bli en ren styreblogg?

Kjære leser!

Da er alt klart for å teste ut nytt bloggdesign til
ULFF-blogger! Håper og tror at det vil bli bra. 

Som bloggredaktør har jeg gjort meg noen tanker om bloggen til
ULFF. Det er ikke så mange av medlemmene som benytter seg av tilbudet om å bruke den, så vi må se litt på om vi skal endre den litt til å være en ren styreblogg. Det er ikke bestemt, men vi får se det litt an. Det fins jo folk som har meldt sin interesse og registrert seg som blogger, men så blir det med det, blogginnleggene har lett for å komme fra styret.

Til deg som
ikke sitter i styret i ULFF: Vil du bruke bloggen, eller synes du en styreblogg høres best ut? Jeg vet det er noen ordinære medlemmer som har skrevet her også altså, og som dessuten følger eller leser bloggen, og det er jeg selvsagt glad for. Men noen ganger må en kanskje se litt på mulighetene og endre der det trengs. Overbevis meg gjerne om at medlemmene fremdeles skal være med å blogge!

Å endre bloggdesign er fort gjort, det er verre med det store nettstedet vårt med flere hundre filer, som krever veldig mye jobbing for å endre på. Jeg vet at det har vært ønsket også, men da ville det i så fall blitt som en blogg, og uten noen mulighet for den typen publisering vi er vant med der, nå har vi jo egne filer pr. tekst etc. Jeg forklarte jo litt om det i en tidligere bloggpost
her.


Tenkte at et nytt bloggdesign kanskje kunne være med på å inspirere litt. Hvis du går til den lille pilen øverst til venstre på menyen, vil du se at du kan lese bloggen i helt ulike formater og velge det du liker best! Det er jo et helt annet slags design enn tidligere på bloggen, og kanskje kan det virke litt for strengt, jeg vet ikke.  Men vi prøver :-)

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar