tirsdag 23. august 2016

Velkommen til høstsesongen 2016 i ULFF!

Heisann!

Vi har hatt en lang sommerferie i
ULFF – for min del var våren og deler av sommeren fylt med mye ryggsmerter og dermed umulighet for gjennomføring og usikkerhet for planlegging av noe som helst. Jeg hadde tenkt og i alle fall å få til et førsommertreff. Det gikk dessverre ikke, da jeg var nødt til å ligge rett ut. I vinter var det travelt med boken jeg var medforfatter i, i tillegg til at enkelte medlemmer også antydet at de ikke hadde tid til medlemstreff på den tiden. Derfor er det en stund siden det har vært aktivitet i ULFF utover nettpublisering. Men dette har til gjengjeld vært i drift hele tiden. Jeg håper og tror at dere har hatt kreative skriveprosesser selv om vi ikke har møttes i det siste!


Du som var medlem i ULFF i 2015 mottar snart en mail som er litt annerledes enn du forventer. Følg med :-)
Har du forresten noe å tilføye på listen over de siste bokutgivelsene, kanskje det er noe vi i ULFF ikke har fått med oss, hvis du har fått utgitt noe i det siste? Husk å sende fullstendig informasjon iht. tittel, dato, utgiver, og eventuelt gjerne en lenke hvis du har. Og hva med presentasjonen din hos ULFF, er den helt i orden? Jeg vet om et par stykker som kunne trenge en liten oppdatering :-) Har du som er medlem forresten nye tekster du vil ha på nettsiden?

Da håper jeg at det kommer noen oppdateringer etter hvert, det kommer snart informasjon om planer fremover og andre ting. Det er bare å følge med på nettsiden! Jeg føler selv at jeg har vært litt for lenge borte fra medlemstreff i ULFF nå, og gleder meg til litt mer aktivitet og til å se flere av dere igjen! I forrige uke var jeg så heldig at jeg greide å delta på forlagsfesten hos Cappelen Damm som jeg ble invitert på. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli bra nok etter å ha vært dårlig så lenge, men jeg fikk det faktisk til, og det var veldig spennende!
Og du som ikke er medlem i ULFF - du finner kanskje likevel noe å lese på hovednettsiden vår, eller kanskje du rett og slett vil bli medlem eller bare følge bloggen? Her kan du forresten lese om innmelding i ULFF

Følg oss gjerne på sosiale medier;

ULFF på Facebook

ULFF-blogger

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar