tirsdag 26. januar 2016

Gøy at nettside og ULFF-blogger blir lest av forlag!

Kjære leser!

Det skjer som vanlig mye både i ULFF og i skribentlivet for øvrig, og det er nesten ikke mulig å snu seg rundt før det neste prosjektet dukker opp. Og det er ekstra hyggelig å høre at forlag og eksterne nettsteder titter innom ULFF sin hovednettside nå og da, og innimellom ULFF-blogger også. Derfor er det jo et poeng å holde ting så oppdatert som mulig, i alle fall de mest leste sidene, samt forsiden. Men om du som er medlem hos oss har noe du vil rette på, må selvsagt være opp til deg.

Undertegnede er som kjent med i et bokprosjekt som går mot slutten, men det kommer nok ikke ut riktig enda. Håper ellers at noen lar seg inspirere av den eksterne utfordringen som ble sendt ut for en liten stund siden, jeg synes selv at det hørtes veldig spennende ut! Tenker at jeg legger den ut på den interne Facebook-gruppen også.

Og ja, det er sant, jeg ser at det ligger et par halvferdige og ferdige blogginnlegg i kladdelementer på bloggen, som et par av medlemmene har lagt der som kladd. Men de er flere måneder gamle, så det hadde vært fint å vite om de faktisk skal publiseres eller om vi bare skal slette dem. Det er mye forskjellig å holde orden på, tenkte det kunne vært greit å få tatt en avgjørelse om de blogginnleggene det gjelder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar