tirsdag 15. september 2015

Styreforslag, lenkeendring og eksterne forespørsler.

Det ble for et par dager siden sendt forespørsel til styret i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) angående forslag om et eksternt foredrag som kanskje kunne være interessant for oss, kan være greit å få det godkjent i styret før jeg går videre med det. Fikk et svar veldig fort, helt topp. Avventer et svar til før jeg går videre med saken.

Hvis du har vært inne på hovedsiden (forsiden) til ULFF den siste timen har du kanskje sett at jeg har endret på noen lenker. Jeg har fjernet de gamle lilla knappene som lå på venstre side, i stedet for knapper er det nå kun lenker. Grunnen er primært at jeg gjerne ville at siden skulle laste litt raskere, samt at det likevel var noen knapper som burde endres litt på. Håper ikke du vil savne de lilla knappene alt for mye! Innholdet er nøyaktig det samme, lenkene går til de samme undersidene som det knappene gjorde. Og vi har jo fremdeles blyantknapper på toppen til hovedsidene. Mulig det vil bli gjort noe der også etter hvert. Det kommer etter hvert noen endringer inne på noen av sidene også.

Vi fikk for kort tid siden en forespørsel til ULFF fra en ukjent person som ville ha utlevert kontaktinformasjonen til et av våre medlemmer. Jeg har nå svart denne personen, og informert om at vi ikke har mulighet til å sende ut informasjon om medlemmene, av sikkerhetsmessige grunner. Imidlertid sendte jeg en beskjed til det medlemmet det gjaldt, og informerte om saken, så kan vedkommende selv avgjøre om dette er noe som er interessant eller ikke. Jeg forstod at dette gjaldt et eksternt skriveoppdrag eller noe altså, men likevel. Regelen i ULFF er ganske klar; Vi har ikke mulighet til å sende ut informasjon om medlemmene til ukjente. Håper på forståelse for dette.