tirsdag 29. september 2015

Nye muligheter etter høstferien :-)

Så er vi jammen midt i høstferien, i alle fall for denne delen av landet. Jeg har tidligere nevnt at jeg har sendt ut informasjon til medlemmene om et eksternt foredrag som skal være i morgen, det var noe på Litteraturhuset i Oslo som jeg tenkte kunne vært interessant for oss i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF).

Dessverre husket jeg ikke på at dette ville bli midt i høstferien! Jeg fikk et par avslag ganske raskt, og utover det har jeg hørt litt lite konkrete tilbakemeldinger, så da regnet jeg egentlig ikke med at folk hadde mulighet. Derfor har jeg ikke meldt meg på selv heller. Jeg vurderte å gjøre det likevel altså, men fant ut at det kommer helt sikkert flere anledninger og interessante foredrag.

Jeg ser jeg har fått inn mail når det gjelder andre ting, som tilsendte tekster til nettsiden til ULFF. Dette vil dukke opp på nettsiden og sosiale medier som vanlig i løpet av kvelden!


Jeg vil samtidig benytte anledningen til å ønske alle sammen en fortsatt fin høstferie! Bruk gjerne litt tid på å blogge her på ULFF-blogger, eller send inn nye tekster til nettsiden, om du skulle ønske det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar