mandag 7. september 2015

Har arbeidet med bidrag til bok i det siste.

Jeg har selvsagt verdens dårligste samvittighet! Skulle lagd litt aktiviteter i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) etter sommerferien for lengst, men har hatt det utrolig travelt med å samarbeide med en forlagsredaktør, med å klargjøre en av mine tekster til utgivelse i en ekstern bok som utgis neste år. Jeg fikk vite i juni at en av historiene mine var antatt, og resten av sommeren har gått med til å jobbe med mange ting i forhold til dette. Fikk noen ting jeg skulle rette på og en deadline 1. august, men siden jeg skulle reise på ferie siste uken i juli som jeg fortalte i et fortalte om, måtte jeg levere tidligere.


Etter tilbakemelding på dette utkastet, var det flere ting med teksten som skulle ordnes, så her har det gått i ett. Midt oppi dette sluttet sommerferien og oppstarten til ULFF etter ferien ble satt litt til side, men nå er jeg her! Jeg har selvsagt lagt ut de tekstene jeg har fått tilsendt til publisering på nettsiden og i foreningens sosiale medier i løpet av ferien, og forsøkt å oppdatere ULFF-blogger litt samt mailet med de av dere som har kontaktet meg. Men utover det har det ikke skjedd så veldig mye akkurat nå.


Jeg har også skrevet litt på min personlige blogg om skriving og tekster, men ikke riktig våget å si så mye om den teksten som er antatt, ettersom jeg ikke helt vet hvor mye forlaget synes er greit å fortelle så tidlig i prosessen.

Det har vært viktig for meg å gjøre det som skulle gjøres med teksten på en best mulig måte og komme i mål med dette, og samtidig synes jeg at jeg har lært litt om utgivelse som jeg ikke visste fra før.

Temaet mitt i den teksten som er antatt? For å si det sånn; Det dufter ferie lang vei :-)

Og ja, jeg er helt overveldet over å få akkurat den historien utgitt i en bok!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar