mandag 20. juli 2015

Nettsiden endelig friskmeldt :-)

Mange filer krever
system i sakene!
Jeg ser det er en stund siden siste bloggpost på ULFF-blogger, men vi har fremdeles sommerferie i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF), og de fleste er opptatt av å nyte sommeren og det den måtte bringe med seg av reiser, opplevelser og felleskap.

Vi har hatt et lite teknisk problem på vår hovednettside i det siste, men webfirmaet vi er tilknyttet er utrolig dyktige og greide i dag å instruere meg om hvordan jeg skulle løse floken! Nettsiden lå online hele tiden altså, problemet var at det lå en feil i programmet som gjorde at vi ikke fikk oppdatert den med nye filer, og det er jo litt kjedelig.

Med en nettside inneholdende over hundre filer er vi avhengige av å ha system i sakene, og det har vi heldig vis her. Det er vanligvis veldig lett å få hjelp, men nå i sommerferien er ikke alt like enkelt, og jeg var litt spent på dette. Men som sagt, det løste seg utrolig bra, og nå er siden oppdatert med nye filer. Jeg var rimelig glad da jeg så at alt var som det skulle igjen!


Tusen takk for tålmodigheten, spesielt til et av medlemmene som måtte vente en stund på oppdatering av sine tekster! Fortsatt god sommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar