tirsdag 24. februar 2015

Tekstoppdatering av språkartikkel pågår!

Heisann! Den forrige bloggposten Hva om jeg får et autobrev? var en veldig populær post på ULFF-blogger. Hvis du likte den, er det bare å kommentere litt under den om du har lyst til det!

For tiden sitter jeg og leser og publiserer en språkartikkel med tilhørende dikt på nettsiden til Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF), som et av medlemmene har skrevet. Den er egentlig publisert, men ble tatt av nettet fordi den trengte en liten oppdatering som siste finpuss fra artikkelforfatteren. Utrolig spennende artikkel, i alle fall! Det legges også ut lenke på sosiale medier når artikkelen er klar. Det har også kommet inn et forslag fra et styremedlem som jeg ikke har sendt svar på enda, men det kommer straks, det også.

Har du tekster eller profiloppdateringer og har lyst til å klatre på publiseringslisten i ULFF, er det bare å sende inn! Her oppdateres det hele tiden. Rent personlig venter jeg på et svar på en artikkel jeg har sendt inn til en ekstern konkurranse, men det gjelder vel å ikke ha de største forhåpningene, kanskje. Men intet slag er tapt før man har fått det bekreftet!

Dette ble bare en kort oppdatering, håper at alle har det bra! Og følg gjerne ULFF-blogger :-)

Hva skriver du på for tiden?


Likte du denne bloggposten? Del den gjerne med andre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar