tirsdag 20. januar 2015

Oslojente på sytten år vant juleskrivekonkurransen!

Det er noen dager siden jeg var innom ULFF-blogger sist. Tiden min har rett og slett ikke strukket helt til. Vi i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) har endelig kåret vinneren av juleskrivekonkurransen som ble arrangert før jul. Det tok litt tid, men jeg tror det var verdt det. Bidragene måtte gås nærmere etter i sømmene flere ganger, for å sikre at alle regler og konkurransekrav ble fulgt. Det ble skrevet mer om dette på nettsiden til ULFF for en ukes tid siden, i innlegget Resultat av juleskrivekonkurransen i ULFF 2014

Vinneren som fikk beskjed om resultatet for kort tid siden, er denne gangen ei Oslo-jente på sytten år. Hennes historie var skrevet ut fra det oppgitte temaet Dyrenes jul som vi hadde arrangert konkurransen ut ifra, og hadde tittelen Min hektiske julefred med hale. Det er en søt og koselig historie om det å ha en valp i huset i julen.

Kåringen ble som vanlig regnet som årets aller første styremøte. Plan for kommende styremøter og andre sammenkomster er under utarbeiding for tiden. Dette vil dukke opp på de respektive plasser, styremøteplaner sendes kun til styret, øvrige planer kommer etter hvert på nettside, ULFF's sosiale medier osv.

Vi høres nok snart igjen! For ja - du følger ULFF-blogger?

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Ikke gå glipp av noe?

 - Følg ULFF-blogger

- Følg ULFF på Facebook!

3 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye til Oslojenta! :D Kjempefin historie :)

  SvarSlett
 2. Helt enig med deg, Nora! Det var en flott historie som fortjener å bli lest av mange :-)Takk for din kommentar! Veldig hyggelig å se deg her på ULFF-blogger :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Utrolig trivelig å være her også! Får snoke litt rundt og lese meg opp på litt saker og ting ;)

   Slett