tirsdag 27. januar 2015

Hvordan fungerer januar måned i ULFF, sånn egentlig?

Jeg fortalte sist om årets vinner av den tradisjonelle juleskrivekonkurransen i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF). Starten av året dreier seg alltid om den konkurransen, og det er som regel full aktivitet i styret.


For de av medlemmene som velger å delta i skrivekonkurransen er dette gjerne en spennende tid. De som ikke sender inn bidrag, kan gjerne føle at det ikke skjer noe, men det gjør det jo. Etter konkurransens innsendingsfrist, er bidragene til vurdering og diskusjon hos styremedlemmene, etter at vinneren er kåret skal hver tekst begrunnes og resultatet sammenfattes. Noen ganger er dette veldig enkelt, andre ganger kan det ta tid. Enten fordi vi noen ganger får inn mange bidrag, eller fordi det er vanskelig å bestemme seg for hvilken tekst som er den aller beste. Når deltakerne og vinneren har fått beskjed, skal vinnernovelle og øvrig informasjon om konkurransen og vinneren legges ut på nettsiden og oppdateres på ULFF-blogger og i de sosiale mediene våre. I tillegg vil de som deltok i konkurransen men ikke vant, kanskje også ha sine deltakertekster publisert på nettsiden og på sosiale medier.

Når alt dette er ferdig, da er det vel det meste av januar fri? Nei da! For den første måneden i året skal også medlemskapene fornyes, noe som betyr en del kontorarbeid Det skal kanskje lages nye nettområder eller vi skal oppdatere eksisterende. Vanligvis forsøker vi å få skrivekonkurransen i havn først. Januar er en spesiell måned på mange måter. Imidlertid er det kanskje mange foreninger og bedrifter som har det på samme måte, ettersom ting skal oppdateres ved hvert årsskifte. I mellomtiden har de som ikke deltok i den ganske så aktive skrivekonkurransen for lengst tenkt at; Skjer det ikke noe snart da? Men de har jo selv valgt og ikke å sende inn til konkurransen denne ene gangen. Det er selvsagt helt i orden. Men kanskje neste gang?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar