torsdag 8. januar 2015

Godt nyttår, og snart vinner-resultat!

Riktig godt nyttår til alle! Nå er det jammen på tide med en liten bloggoppdatering fra meg på ULFF-blogger! Vi i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) har startet opp igjen etter juleferien, og er i full gang! Det store nå for tiden, er å finne vinneren av juleskrivekonkurransen vi arrangerte i julen!

Selv har jeg tatt standpunkt og også fått inn synspunkt fra et styremedlem, men venter på en vurdering til og må sikkert diskutere saken ytterligere, derfor kan jeg ikke gå ut med noe som helst når det gjelder resultat enda! Håper på forståelse for at slikt tar litt tid. En ting er at vi skal finne en vinner, en annen ting er å begrunne med kommentarer, diskutere oss i mellom og bli enige. Men det kommer, ganske snart!
Jeg tenker at dere som har deltatt i konkurransen sikkert er spent på dette. Dere får smøre dere med litt tålmodighet til, så er vi straks tilbake med mer! Resten av styret har også munnkurv om denne saken inntil alt er klart :-)

Og så må jeg få lov til å takke Mona for alle de flotte bloggpostene hun har produsert på ULFF-blogger i julen! Helt fantastisk, og veldig mye bra! Jeg har visst kommentert det en gang før også, men heller en gang for mye enn en gang for lite! Stå på!

Har du deltatt i juleskrivekonkurransen til ULFF noen gang? Vi har arrangert denne skrivekonkurransen hver jul helt siden 2003. Har du deltatt? Kanskje til og med vunnet?


Likte du dette innlegget? Del det gjerne med andre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar