onsdag 31. desember 2014

Flott utvikling for ULFF-blogger for tiden!


Du verden hvilken fremgang ULFF-blogger har hatt den siste tiden! Det har nok flere forklaringer, men for det første er vi flere som blogger nå, flere som deler bloggpostene på sosiale medier, men det som synes best er at vi har mange flere lesere nå. Folk som surfer innom, leser og og lar seg engasjere av ting vi skriver om! I dag har jeg tatt en Printscreen av det totale antall lesere på bloggen. Som du ser har bloggen da tatt med flere år tilbake, og det er nok fordi vi hadde en veldig liten konkurranseblogg for noen år siden som ble slått sammen med ULFF-blogger etter hvert, men selve ULFF-blogger har jo bare eksistert et år, eller mer nøyaktig tretten måneder. Vi startet bloggen til Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) i slutten av desember 2013. Da hadde konkurransebloggen ikke vært i bruk på en stund. I tillegg er det kopiert over noen typiske og relevante ULFF-innlegg fra undertegnedes personlig blogg. Som du ser viser dette igjen på statistikken at det er i 2014 vi har hatt mest lesere. Og den siste tiden har vi faktisk greid å doble antall lesere, som du ser! Vi som blogger her setter stor pris på lesere og følgere, og selvfølgelig medbloggere!

Har du som er medlem i skribentforeningen ULFF lyst til å bli medblogger og påvirke bloggen i 2015? Det er tydelig det siste året at her blir man lest, ikke bare innenfor Norge, men det er flere fra andre land også som leser bloggen vår!

Tusen takk til dere som blogger! Tusen takk også til dere som har registrert dere som bloggere. Hva med å skrive litt på bloggen selv også, eller kommentere, registrere seg som følger, eller kanskje dele poster du liker? Mange av disse tingene er du selvsagt hjertelig velkommen til å gjøre selv om du ikke er medlem. Det er kun det å skrive innlegg som er kun for medlemmene.

Et annet tips til medbloggerne, er at hvis du i tillegg til å være en medblogger også registrerer deg som en følger av bloggen, er det lettere å holde styr på hvor oppdatert bloggen er i forhold til eventuelle andre blogger du følger, og også hvis du har andre blogger du administrerer eller er med på å administrere.
Håper at alle får en flott nyttårsfeiring! Kos dere masse, så høres vi snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar