mandag 17. november 2014

Delta i juleskrivekonkurransen 2014?

I forrige blogginnlegg nevnte jeg litt om planlegging av skrivekonkurranse i forbindelse med julen. Det utsendte forslaget jeg hadde kommet med til resten av styret fikk ikke konkurranse eller innvendinger. I etterkant har jeg også brukt noen dager på å utbedre eller forbedre om du vil, og håper eksisterende medlemmer av Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) og andre skriveinteresserte vil like skriveutfordringen!

Juleskrivekonkurransen 2014 er nå lagt ut på hovednettsiden til ULFF, men jeg kan røpe at dersom du er glad i eller har erfaring med dyr, kan dette kanskje slå positivt ut for deg! Vi prøver å finne på interessante oppgaver som helst ikke skal likne så mye på tidligere skrivekonkurranser vi har arrangert.

Håper at akkurat du vil like oppgaven, og hvis du gjør det, er du selvsagt velkommen til å dele den med dine venner! Imidlertid har vi som forening noen krav, og det er at deltakerne må passe inn i gruppen når det gjelder skriveinteresse og alder. Blant annet har vi en øvre aldersgrense fordi foreningen er ment å skulle være for først og fremst unge deltakere. Vi har også en nedre aldersgrense. Du finner mer om alt dette inne på nettsiden.


Etter å ha lest konkurranseutlysningen på hovednettsiden, er det noe du lurer på? Fyr løs her på ULFF-blogger, eller ta kontakt med oss via kontaktinformasjonen på nettsiden.

Vi ønsker masse lykke til med skrivingen! Har du spørsmål?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar