tirsdag 14. oktober 2014

Spørsmål fra medlem om ULFF-blogger.


Det har kommet spørsmål fra et medlem i ULFF med spørsmål om hvordan man egentlig bruker ULFF-blogger, og må man egentlig logge inn og lage en profil på bloggen vår? Her kommer litt av svaret mitt.

Det å ha en egen profil på ULFF-blogger er selvsagt helt frivillig. Å lese bloggen til ULFF kan man fint gjøre uten å ha en egen bloggprofil. Det er bare å følge med på bloggen og stikke innom der av og til, så får man med seg en del av det som skjer. Som medlemmene vet har vi både en offentlig side på Facebook og en lukket gruppe der, i tillegg til profiler på andre nettmedier.


Fra Facebook-sidene til ULFF lenker vi ofte til det som skjer i ULFF og på ULFF-blogger. Det siste som har skjedd i ULFF er at vi har vært med på noen eksterne arrangementer, blant annet et bloggkurs, og et forfatterforedrag. Men det kommer snart mer!


Det er selvsagt å anbefale
å lage seg en profil på ULFF-blogger hvis man er medlem hos oss. Da blir det lettere å få med seg det som skjer, og kunne skrive egne innlegg. Men det er absolutt en mulighet bare å stikke innimellom av og til for å lese og eventuelt kommentere, om man heller ønsker det. Jeg vet fra tidligere i ULFF’s historie at noen kan ha gode grunner til ikke å ville ha egen profil på nettet. Blant annet har vi jo med oss ungdom som kan være helt ned til tretten år. Det om man skal ha profil på nettet eller ikke, må nesten den enkelte avgjøre selv i sitt eget tilfelle. Selv om vi i ULFF anbefaler at man minimum har profil på hovednettsiden vår for å være med i ULFF.

Man kan i allefall besøke ULFF-blogger når som helst her, og vi blir selvsagt også glade for kommentarer. Finner du noe du liker?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar