torsdag 30. oktober 2014

Endelig tilbake etter ufrivillig fravær!

Da er jeg endelig tilbake i internetts store verden og ULFF-blogger igjen, etter å ha tilbrakt en hel uke frakoplet! Det var jo litt dumt da, jeg hadde masse jeg skulle gjort i forhold til skribentforeningen Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF), og andre av våre sosiale medier.Takk for din tålmodighet!

Dette har på mange måter vært en litt slitsom uke med mange telefonsamtaler med Telenor. Først hadde jeg generelt PC-trøbbel (uken før), og veldig mye av det ble fikset veldig bra! Men så ble jeg altså uten internett, og det var ikke moro!

Jeg skulle oppgradere noe i selve internettabonnementet mitt, og det var der det gikk galt. I stedet for betraktelig bedre internett, satt jeg der uten internett i det hele tatt! Saken ble selvsagt meldt inn til nettleverandøren. De fant ut hva som var problemet, og det skulle være fort gjort å fikse det, fikk jeg beskjed om forrige torsdag. Da jeg ringte dem igjen fredag morgen, sa de at feilmeldingen var registrert og de så også hva som var problemet, men det kunne ta opp til fem dager før problemet ble løst.

Jeg ser jeg har fått noen henvendelser, på mail og på sosiale medier. Jeg er i gang med å svare - så fort jeg bare kan :-)


Internett og driften av ULFF er endelig oppe og går igjen. Det er en stor lettelse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar