onsdag 24. september 2014

ULFF-bloggers fremtid, PC-trøbbel og bloggkurs.

Det har vært stille på ULFF-blogger en liten stund, det skyldes både litt PC-trøbbel hos undertegnede, samt at det har skjedd mer på andre arenaer. Noen av oss i ULFF har meldt oss på et bloggkurs eksternt utenfor ULFF, som skal være nå straks. Jeg har hørt rykter om at kurset skal være fullt nå. E-post hos undertegnede har vært nede for telling en periode, og sånt skaper litt taushet og mindre å rapportere om. Blant annet ble et online-treff for styret avlyst på grunn av datatrøbbel for en liten stund siden, men nå går mye på skinner igjen :-)

Fremdeles er det imidlertid sånn at undertegnede seriøst lurer på hvorvidt bloggen til ULFF, altså ULFF-blogger skal fortsette, etter som ingen fler hiver seg på. Det er veldig synd, men beslutning om dette tas om ikke så lenge! Vi får vel gi det ut året kanskje, men jeg er redd bloggen vil forsvinne ut, ja. Det var jo aldri meningen at kun en eller to personer skulle skrive den, det skulle være en felles blogg for hele ULFF, en kreativ og spennende blogg full av ulike personer, blogginnlegg, meninger og diskusjoner. Sånn er det ikke i dag. Vi fortsetter å måle bloggens interesse fortløpende, men kan finne på å lukke den etter hvert. Det at noen av oss har meldt oss på bloggkurs er uansett ikke bortkastet, da enkelte har egne personlige blogger i tillegg. Og; Det blir spennende med bloggkurs!

Spørsmål: Er det vanskelig å bruke bloggen? Trenger du helt konkrete forslag til hva du kan skrive om? Er det vanskelig å fortelle om egen skriving?

2 kommentarer:

  1. Ok, da prøver jeg igjen, ettersom jeg sikkert trykket på feil knapp og kommentaren min forsvant (typisk av meg):
    Jeg skrev bl. a om at jeg synes bloggen burde bestå, da blogger (i min erfaring) bruker litt lang tid på å "vokse". Også snakket jeg om hvor dårlig jeg selv er til å skrive i blogger, da jeg føler meg usikker på hva som er relevant og interessant for andre lesere, og derfor unngår/glemmer å skrive p.g.a usikkerhet. Kanskje flere har det litt slik? Jeg trenger ofte litt disiplin og "oppgaver" for å komme igang med skriving, f. eks har jeg vært borti grupper/forum hvor det har vært skriveleker, ukes-temaer eller uformelle konkurranser. Men om det fungerer her vet jeg ikke. :)
    Jeg tror det omfatter det meste jeg snakket om før jeg slettet min gamle kommentar ved uhell. :P

    SvarSlett
  2. Tusen takk for informativt svar med gode ideer :-) Synd at du mistet den første utgaven. Ja, det kan sikkert tenkes at noen er usikre på hva de skal skrive om, jeg ser den. Men det er egentlig bare å bruke bloggen. Å fortelle om egen skriving eller lesing for eksempel er jo veldig relevant. Vi hadde for noen år siden faktisk en bloggkonkurranse, og vi fikk både flere kandidater og en vinner, men det virket egentlig ikke som dette med blogg fenget så veldig da heller, men jeg tenkte det var fordi folk ikke forsto selve konkurransen helt. Den gangen var jeg i tillegg veldig fersk som blogger selv, og tenkte i mitt stille sinn at jeg burde ha ventet med den konkurransen. Vi har hatt flere slags skrivekonkurranser i ULFF, også rene skriveøvelser, men ikke på bloggen. Det kunne vi selvsagt ha prøvd ja! Tusen takk for godt tips! Det er i allefall verdt et forsøk!

    SvarSlett