mandag 2. juni 2014

Den gamle konkurransebloggen slås sammen med ULFF-blogger!

For noen år siden hadde vi i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) en ren konkurranseblogg. Undertegnede var den gangen helt ny når det gjelder selve blogg-systemet, og siden vi kun brukte bloggen i rene konkurransesammenhenger, ble det litt usammenhengende når det gjelder hvor ofte det ble publisert innlegg. Det ble mer og mer til at det som hadde med konkurranser å gjøre ble tatt pr. nettside og epost, samt sosiale medier.

For et halvt år siden forsøkte vi på ny å opprette en blogg i ULFF, men denne gangen skulle det bli en blogg som kunne brukes uavhengig av konkurranser eller ikke, dessuten skulle de medlemmene som ønsket få tilgang og skrive egne innlegg.

Det som ble gjort i dag, er at vi har importert
den gamle konkurransebloggen inn i nåværende ULFF-blogger. Da får vi tatt i bruk informasjonen fra den gamle bloggen, og slipper å sitte med en gammel blogg som ikke er i bruk. Dette kallers opprydding!

Nå er jeg veldig spent på om alt vil virke, når de gamle postene er satt inn. Jeg har aldri importert blogg før, så ta gjerne kontakt hvis du har gode råd for å gjøre ting bedre med selve bloggen :-)For ordens skyld; det er altså de bloggpostene som er fra tidligere enn desember 2013 som tilhører den gamle konkurransebloggen. Det kan hende du finner noe dobbelt opp av bokmerker til å begynne med, før vi får gått igjennom og sjekket at ting stemmer.

Forslag eller gode råd etter å ha tatt en titt?


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar