tirsdag 25. februar 2014

Ville ha artikkelstoff om ULFF!


For en stund siden fikk jeg en mail der jeg ble spurt om jeg kunne bidra med å lage en artikkel eller forslag til artikkel om ULFF på nettsiden til et eksternt nettsted. De var veldig interessert i foreningen, og sånt er selvsagt veldig hyggelig! Utkastet jeg lagde til dem, ja for det var jo bare et forslag, det skulle både godkjennes og forkortes eller kanskje justeres litt, fikk jeg vite.

Jeg fikk raskt svar, det ble mailet litt frem og tilbake, og dette virker som hyggelige og proffe folk! Hvilket nettsted dette gjelder skal jeg komme tilbake til når det nærmer seg.

Nesten samtidig fikk vi flere nye medlemmer i ULFF, og det var viktig å bli kjent med og utvikle nettområder til dem. Parallelt med at vi nettopp hadde satt i gang med ULFF-blogger. Joda, det har vært nok å drive med!

Nå håper jeg vi vil se artikkelen om ULFF på nett snart - jeg skal skrike ut så fort jeg hører eller ser noe! Det siste jeg hørte var at artikkelen vil trykkes på nettsidene ca. i april. Jeg vet at de som skriver om oss har vært og tittet på det vi driver med på nettet også, og det er bare å smile pent og takke for interessen:-) Kanskje leser de dette også?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar