søndag 9. februar 2014

Presentasjon og egne bokprosjekter.

På bildet: Gro Jeanette Nilsen.
Jeg synes at Stein Erik kom med en god ide når det gjelder at bloggforfatterne som deltar her presenterer seg selv. Jeg følger gjerne opp den biten. Jeg heter Gro Jeanette Nilsen, og er leder og oppstarter i ULFF- Unge Lovende Forfatteres Forening, og også moderator for foreningens nye blogg. Som du sikkert vet fra før - jeg har helt sikkert nevnt det - så startet ULFF allerede i oktober 2001. Jeg må virkelig si det føles som en evighet siden, på mange måter! Personlig er jeg veldig glad i foreningen, den har vært med meg lenge og jeg har lagt igjen mye av sjelen min i den, føler jeg.

Jeg var mye syk som barn, og ble derfor lest mye for. Dette dannet nok grunnlaget for min interesse for litteratur og det å skrive selv. Det har også vært nødvendig å stokke om på livskortene noen ganger, på grunn av sykdom. Ting kan plutselig ta en litt annen retning enn det man planlegger. Skriving har hjulpet meg gjennom mye! Jeg ble født i Stavanger, men vokste opp på Bjerkås ved Vollen i Asker. Nå har jeg bodd i Oslo siden 1993, og trives her.

Å måtte avbryte arbeidet som førskolelærer og flere forsøk med skolegang på grunn av helsen, var ikke morsomt. Imidlertid har jeg fått en sterk følelse av å ha «funnet meg selv» i arbeidet med ULFF i tillegg til et veldig personlig bokprosjektet jeg holder på med. Jeg arbeider også med en roman. Fremdeles, kan vi kanskje si, ettersom denne også har vært med meg lenge. Men romanen min har hatt en velfortjent ferie et års tid nå, men den kommer nok snart på beina igjen!

I dag kjenner folk meg kanskje likevel best som leder av ULFF – Unge Lovende Forfatteres Forening. Til slutt vil jeg minne om at du finner ytterligere presentasjon av både meg
og de andre medlemmene i ULFF inne på hovednettsiden vår, www.ulff.com Og med dette sender jeg stafettpinnen videre til dere som ikke har kommet i gang med selve bloggingen ennå; Hvordan vil du presentere deg selv på ULFF-blogger?


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar