mandag 3. februar 2014

Journalister ønsket artikkel om ULFF!

Februar allerede? Ja, faktisk! Tiden går jammen fort!

Det har vært litt av hvert å henge med på i ULFF nå. Jeg ble kontaktet av et par journalister for litt siden. De ville at jeg skulle skrive en sak om ULFF. Jeg har brukt litt tid på å skrive en artikkel til dem nå. Tiden vil vise hva som skjer videre. Mulig de må korte litt ned på den, for den ble litt lenger enn de forespeilet meg. Men det virket som de ville bruke den.

Denne bloggen vår er jo fremdeles ganske fersk, men når medlemmene endelig får øynene opp for nytteverdien av den og tør å kaste seg utpå som bloggforfattere, tror jeg det kan bli et ganske hyggelig konsept! Foreløpig er det noen medlemmer som har laget seg en profil, men det er bare meg som har publisert blogginnlegg til nå. Når den blir litt mer avansert enn den er i dag, så kan vi legge ut en lenke og dele den litt mer på nettside og i de sosiale mediene rundt omkring. Da vil også bloggen virke mer "levende", tenker jeg.

Du har vel sett saken som er lagt ut på nettside og sosiale medier om at vi ønsker oss et nytt styremedlem? Les saken, så ser du hva det dreier seg om. Medlemmer over 18 år som har vært med i ULFF en stund er hjertelig velkommen til å melde sin interesse. Er du interessert i vervet, kanskje? Ha en fin mandag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar