onsdag 19. februar 2014

Har du en yndlingsforfatter?

 Har du en yndlingsforfatter, eller en favorittbok? Har du tenkt igjennom hvorfor akkurat det er yndlingsforfatteren eller favorittboken? Og er det den samme som for et år siden eller to? Jeg vil at du skal tenke litt på det.


Du verden så mye som skjer i ULFF for tiden! Akkurat nå har jeg vært opptatt av å maile med nye medlemmer og lage nettområder til dem. De kan forvente seg nøkkelbånd som velkomstpremie i postkassen ganske snart, om de ikke har fått det allerede! For å lese mer om nye medlemmer av året og deres tekster, anbefales å besøke enten nettsiden eller å stikke innom vår Facebook-side. Det er mye annet også som venter nå, like rundt hjørnet.

Håper at flere av våre medlemmer vil begynne å blogge her. Du har stor frihet på ULFF-blogger, og jeg tror ikke det går an å gjøre så mange feil, bare du holder deg noenlunde innunder litteratur, skriving eller ULFF. Det ser ut som det går litt trengt å komme i gang, men sånn er det vel i en oppstartingsfase. Det er nok mulig jeg må gå offentlig ut med bloggen for at det skal bli mer liv over den, ja! Jeg har ventet med dette, fordi jeg syntes det hadde vært et poeng med flere aktive bloggere først, men da skal jeg heller legge den ut som den er. Håper forresten at novellen jeg la ut sist; Manus på Reise, falt i smak.Tilbake til spørsmålet mitt; Har du en yndlingsforfatter, eller en yndlingsbok du har lyst til å fortelle oss om? Det er det helt sikkert flere enn meg som vil høre om! Jeg husker at vi hadde en skriveøvelse om yndlingsforfatter for en del år siden, og det var spennende å se hvem som ble trukket frem, og hvorfor! Kanskje vi kan ta en skriveøvelse innenfor samme tema her på bloggen?

2 kommentarer:

  1. Nå for tiden så leser jeg Sylvia Plath, har blitt ganske glad i henne. Før i mine "ungdomsdager" la jeg vel mest fokus på J.R.R Tolkien og Ringenes Herre. Synes egentlig jeg leser for lite, men vil gjerne prøve å sette av mer tid til akkurat det. :)

    SvarSlett
  2. Takk for svar! Spennende å høre om hva du leser. Når det gjelder mengde lesning, er vi nok mange som synes vi selv burde lest mer. Selv er jeg nok litt for ivrig på å begynne å lese en bok, og ikke få lest den ferdig innen rimelig tid. Det har av og til ført til at jeg har måttet lese halve boken om igjen... :-) Det skyldes blant annet at jeg blir inspirert til å skrive selv når jeg leser en bok, og går løs på egne skriveprosjekter i stedet...

    SvarSlett