søndag 29. desember 2013

Velkommen til ULFF-blogger!

Vi innfører i disse dager ULFF-blogger, der hvert medlem iUnge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) får tilgang til å skrive egne innlegg. Du kan her skrive rett inn i bloggen, uten å måtte sende inn til en nettansvarlig i ULFF på mail først. Hvis du er ukjent med bloggeverktøyet, kan det best sammenliknes med sånn som de sosiale mediene virker.


For noen år siden hadde vi i ULFF en blogg kun beregnet for konkurranser, og medlemmene hadde ikke selv tilgang til å skrive egne innlegg. Det som kommer nå er noe helt annet, og skal gi veldig mye mer frihet og eierfølelse over egne innlegg! Vi har en skrivekonkurranse nå for tiden også, med innsendingsfrist om få dager; 5. januar! Bli med, da vel, husk å lese utlysningsteksten og deltakerkriteriene. Du må ha fylt 13 år, og ønske medlemskap i ULFF for det kommende kalenderåret (2014).
ULFF-blogger blir et supplement til nettsiden, og man er selv ansvarlig for egne bloggposter. Legg derfor bare ut bloggposter du kan stå for!  Vi er veldig på utprøvingsstadiet den første tiden, da bloggen akkurat er opprettet! Hovednettsiden til ULFF og de sosiale mediene våre fungerer som før.Vi ønsker at bloggen skal være et tillegg du kan og vil bruke. Her kan medlemmene blogge om litteratur og andre relevante ting, og nevne ULFF innimellom der det er naturlig, når man har vært på medlemstreff, deltatt i konkurranser eller annet.


Medlemstreff kan som kjent være mye forskjellig, alt fra store arrangementer som vårt litterære treff i forbindelse med Oslo Litteraturfestival i sommer, eller det kan være hyggelige restaurantbesøk. I tillegg har vi hatt styremøter både med vanlig oppmøte og via Skype. Vi har tidligere hatt en del medlemstreff på MSN, og flere forfatterbesøk, blant annet på ULFF's ti års jubileum i 2011, og opptredener på flere litteraturscener og en bokkafe. Det viktigste gjenstår likevel å nevne; foreningens stolthet, utgivelsen av juleboken "Desember", skrevet av våre medlemmer og utgitt hos Publica Bok. Du finner den også oppført hos Bokklubben. Jeg tror ikke jeg skal prøve ytterligere å ramse opp alle de tolv årene i en enkelt bloggpost, men nå har du i allefall fått en smakebit.
Du som er medlem har fremdeles et eget nettområde på hovednettsiden til ULFF, sånn som du kjenner den fra før. Der har du fremdeles tekstene dine samt presentasjon, publiseringsliste og noen bilder.


Jeg gleder meg til å se utviklingen av bloggen, ettersom jeg vet at mange i ULFF er flinke til å formulere seg og skrive. Ta tastaturet fatt - nå er det din tur:-) Hva med å starte med starten; Når kom du med i ULFF, og hva vil du si om din egen skriving? Og var du kanskje en av de som deltok i bokutgivelsen til ULFF i 2010? Lå det noen litterære gaver under juletreet til deg i år?


Var denne bloggposten nyttig for deg? Del den gjerne med andre!